EV-specialist Autobedrijf Scheers gelegen in Giesbeek

Allereerst welkom! Fijn dat u ons heeft weten te vinden als EV-specialist. Dit zijn we doordat ons personeel is gecertificeerd volgens de NEN 9140 norm voor veilig en efficiënt werken met elektrische voertuigen en zij continu opgeleid worden hiervoor via het Bosch Training Center. Als autobedrijf maken wij deel uit van het gevestigde concept Bosch Car Service. Dit biedt ons de mogelijkheid om nog meer waarde te bieden in kwalitatief goede en persoonlijke service en een nette prijs-kwaliteitsverhouding voor al onze diensten. Voor elektrische auto’s bieden wij APK, onderhoud en reparatie aan voor alle merken en modellen. Verder verkopen wij elektrische occasions voor een scherpe prijs.

Bekijk onze werkplaatsdiensten
 

Onderhoudsbeurt elektrische en hybride auto’s bij Auto Scheers

Net als elke andere auto op brandstof, heeft uw elektrische of hybride auto ook onderhoud nodig. Dit onderhoud gaat anders in zijn werk dan bij een (volledige) brandstof auto.
Bij een elektrische auto vervalt namelijk het verversen van de motorolie en het vervangen van de filters. Een elektrische voertuig heeft deze onderdelen niet waardoor er ander onderhoud benodigd is. Bij een hybride auto wordt er alleen voor de compacte verbrandingsmotor en niet voor de elektromotor, de motorolie vervangen en ook daarvan de filters die van toepassing zijn.

Wanneer u meer informatie wil over dit onderwerp, kijk dan op de pagina over elektrische en hybride auto onderhoud. Is uw auto aan onderhoud toe? Boek dan hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt. We helpen u graag verder!
 

Onze werkplaats beschikt over moderne apparatuur.

Om efficiënt aan een elektrische auto te werken is het belangrijk dat de juiste tools voor handen zijn. Daarom beschikt Auto Scheers over moderne diagnose en meetapparatuur om het probleem bij uw elektrische voertuig precies te kunnen vaststellen en op de juiste manier aan te pakken. Voelt u aan dat uw auto voor (een gedeelte) niet meer goed functioneert? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk en vrijblijvend advies of maak direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Zo halen wij graag zowel irritaties als problemen bij autorijden voor u weg!