Over ons

Over ons

Auto Scheers is in 1994 opgestart als eenmansbedrijf, opgericht door Bennie Scheers in het Gelderse Giesbeek. Inmiddels staan wij bekend om onze service en kwaliteit en kunt u bij ons terecht voor alle auto gerelateerde zaken, zoals onderhoud, reparatie en verkoop.

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en volgen diverse trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben al onze monteurs het predicaat APK-keurmeester. Uw auto is bij ons dus ook in goede handen.

Bosch Car Service

Bosch Car Service is een universele garage bij u in de buurt. Elke auto is welkom bij uw Bosch Car Service: jong of oud, groot of klein, ongeacht het merk, eigendom of lease, hoe groot of klein het mankement ook is.

Training & scholing

Door de continue scholing van de monteurs in het Bosch Trainings Center zijn zij als geen ander in staat om ook de meest technische storing snel te vinden en te verhelpen. En een eenvoudig defect als een kapotte lamp? Ook geen probleem. De technische kennis en apparatuur van Bosch ondersteunt de garages in al haar werkzaamheden.

Erkend duurzaam

Als Bosch Car Service-dealer zijn wij ook Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat is voor Bosch een erkenning van de duurzame inspanningen die alle Bosch Car Service bedrijven leveren. Het Erkend Duurzaam-certificaat is een keurmerk voor en door de automotivebranche, dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het keurmerk zorgt voor een aantoonbare besparing, op afval- en energiekosten. Het voldoet aan de internationale richtlijnen van ISO 26000 en is daardoor een aantoonbaar bewijs voor MVO-beleid dat ook bij aanbestedingen en tenders vaak als voorwaarde wordt gesteld. Het keurmerk wordt breed gedragen binnen de sector: meer dan 1.500 bedrijven zijn inmiddels aangesloten.

BOVAG

Alle Bosch Car Service garages zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door Bosch en BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden. U mag er op vertrouwen dat wij alleen dat repareren of vervangen wat nodig is en wat (vooraf) met u is afgesproken. En we laten u graag zien wat we gedaan hebben.