Auto onderhoud Polestar gereedschap

 

 

Onderhoud Polestar

Iedere auto heeft onderhoud nodig, dus ook uw Polestar. Omdat een Polestar uit een aanzienlijk aantal elektrische componenten bestaat, is het van belang om uw auto periodiek te voorzien van onderhoud. Hiermee waarborgt u optimale prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid en veiligheid.
 

Elektrische auto, ander soort onderhoud

Net als elke andere elektrische auto, heeft een Polestar niet het gebruikelijke onderhoud. Bij een elektrisch voertuig hoeft namelijk geen rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld  olieverversing, vervanging van brandstoffilters of bougies en reparaties van mechanische onderdelen. Een elektrische voertuig heeft deze onderdelen niet waardoor er ander onderhoud benodigd is. Elektrische voertuigen bestaan voornamelijk uit elektrische componenten, zoals de accu, remvoering en het koelsysteem.

U zou misschien denken dat een elektrische auto minder onderhoud nodig heeft. Dat is niet juist. In uw Polestar zitten elektrische componenten die geregeld gecontroleerd moeten worden. Denk hierbij aan accu’s, oplaadsystemen, elektromotoren en het koelsysteem. Bovendien moeten slijtagedelen, zoals remmen, banden en ruitenwissers, periodiek gecontroleerd worden. Tevens wordt er tijdens periodiek onderhoud het interieurfilter en remvloeistof vervangen. Het interieurfilter van een Polestar is gelijkwaardig aan iedere brandstofauto in dezelfde klasse.
 

Behoud van fabrieksgarantie

Wanneer u een onderhoudsbeurt aan uw Polestar laat uitvoeren bij Autobedrijf Scheers, blijft de fabrieksgarantie van uw auto gewaarborgd. De fabrieksgarantie van uw Polestar blijft gewaarborgd, omdat wij volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.

Onze monteurs beschikken worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de specifieke Polestar kennis. Daarnaast beschikt Autobedrijf Scheers over de nieuwste diagnose- en meetapparatuur om complete reparaties en onderhoud uit te voeren aan uw voertuig.
 

Reviews

Abel Google review - Autobedrijf Scheers
Vonny Google review - Autobedrijf Scheers
Eric Google review - Autobedrijf Scheers